Hoger wooncomfort

Officieel dealer van:

Even kennismaken

Wie zijn wij?

Uw specialist in:

Vloer - Dak - en Spouwmuurisolatie

Profijt Isolatie BV is een flexibel, vakkundig isolatiebedrijf.

 
Onze vakmensen zijn breed inzetbaar, en hebben één gezamenlijke missie: het isoleren van uw woning(en) met de beste middelen voor het beste resultaat.
 
We zijn actief in zowel de particuliere markt als in de zakelijke markt. Voor zowel vloer-, spouw- als dakisolatie kunt u bij ons terecht. Meer dan ooit is het in de huidige markt nodig om ecologisch verantwoorde producten toe te passen.
 
We zijn er daarom trots op geselecteerd dealer van Icynene te zijn. Icynene is leverancier van watergedragen schuimisolatie, die zeer goede eigenschappen heeft voor zowel vloer- als dakisolatie. (http://www.icynene.nl)
 
Voor de spouwisolatie zijn er diverse mogelijkheden, maar in het oog springend is toch wel de Enverifoam. Met deze isolatie kunnen zowel niet- als slecht geïsoleerde spouwen worden na geïsoleerd. (http://www.enverifoam.nl)
 
Wat betreft het dak kunnen we zowel folies, als kant- en klaar afgewerkte dakisolatie aanbieden. Tevens kunnen we het dak isoleren met schuimisolatie en vervolgens met gipsplaten afwerken. Er is nog veel isolatiewerk te gaan in de bestaande woningvoorraad.
Daarom werken wij ook voor aannemers en woningbouwverenigingen om de bestaande woningvoorraad naar een hoger energielabel op te waarderen.
 
Voor meer informatie zijn we graag bereid voor een vrijblijvend gesprek!
 

Wat zeggen onze klanten:

Sluit Menu

Komt u ook in aanmerking voor subsidie?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan:

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u voor een gratis en  vrijblijvend aviesgesprek